http://www.fashionpersberichten.nl/wp-content/uploads/2015/03/Goosecraft028_1000.jpg

Summer collection 2015 Goosecraft

Ben je opzoek naar het perfecte leren jasje voor deze zomer? Dan is deze nieuwe zomer collectie voor 2015 echt iets voor jou. Het leer waarvan deze jasjes gemaakt zijn is een natuur product. Daarnaast is een voordeel van leer dat hoe langer je het draagt en gebruikt, hoe mooier het wordt. De inspiratie voor de collectie heeft Goosecraft gehaald is letterlijk uit de goose. Volgens Goosecraft refereert goose naar oude mythes en fantasieën. Ook in deze collectie is te zien dat de producten origineel en uniek zijn.

Zoals we gewend zijn van Goosecraft is de collectie stoer. Toch hebben de jasjes een slank silhouet, waardoor ze vrouwelijk worden. Een leren jasje is goed te combineren met een jeans en een stel hippe sneakers. Daarnaast is het ook goed te combineren met jurkjes en rokken. Een leren jasje is dus eigenlijk multifunctioneel en dus goed echt een musthave. Misschien schrik je in eerste instantie van de prijs, maar ik verzeker je dat het echt een goede investering is.

De leren jassen van Goosecraft zijn van goede kwaliteit. Goosecraft waarborgt de juiste balans tussen deze kwaliteit, fit en de vele details op de jassen. Ook door de vele details maken de leren jassen van Goosecraft uniek. Voor meer jasjes kijken op de website van Goosecraft. Het is echt de moeite waard.