http://www.fashionpersberichten.nl/wp-content/uploads/2013/10/FOTO11-1050x646.jpg

Nieuwe hotspot: De allereerste winkel van TOV Essentials!

Met de opening van de eerste winkel van TOV Essentials, is Amsterdam Oud-Zuid weer een prachtige winkel rijker! Ik kende TOV Essentials en de mensen achter het merk al, dus ik was heel benieuwd naar hun eerste hotspot. Vorige week bezocht ik het pers-ontbijtje op de dag van de officiële opening en ik heb natuurlijk wat foto’s voor jullie gemaakt!

TOV Essentials is in 2002 opgericht door Sahrissa Lingg en staat onder andere bekend om de prachtige schakels bij hun armbanden en kettingen. Daar werd ik meteen hebberig van!

FOTO2

In een hoekje van de winkel hangen zwart-wit foto’s die een kijkje achter de schermen geven. Zo leuk om te zien! Materialen, fotoshoots, BN’ers… Het maakt de winkel een stuk persoonlijker.

FOTO3

Ohjee, wat werden we verwend! Prosecco, macarons, croissants en muffins stonden voor ons klaar.

FOTO4

Nóg een  hoogtepunt van de ochtend: de allereerste horlogelijn werd onthuld. Wauw, wat mooi! Ik was kennelijk niet de enige die al een tijdje hoopte op horloges in hun collectie. Ontwerpster Sahrissa had het van meerdere kanten gehoord en was enthousiast aan de slag gegaan. Ook leuk om te zien dat de typische TOV-elementen overal terugkomen. In de bandjes zitten schakelkettinkjes en onder het klokje is een TOV-munt verwerkt. Ik ben fan. En jullie?

FOTO5 FOTO6

Schakels, munten en een mooie mix van zwart en goud..Benieuwd naar de winkel? Twijfel dan zeker niet om even binnen te lopen!

 

TOV Essentials Store

  • Cornelis Schuytplein
  • Amsterdam

Contributor: Marloes Kamer