http://www.fashionpersberichten.nl/wp-content/uploads/2013/11/mensweardog2.jpg

Menswear Dog

Blogs. Er bestaan er duizenden van. Zo heb ik er bijvoorbeeld eentje, maar de andere contributors hebben er óók elk eentje. En dan te bedenken dat wij slechts een fractie zijn van de gehele bloggerspopulatie. Eén ding is zeker: het wordt steeds moeilijker om jezelf als blogger te onderscheiden. Aan de andere kant is het ook wel weer zo dat wanneer het je lukt om jezelf van de massa te onderscheiden je blog vaak niet onopgemerkt blijft. Een origineel concept blijft veel beter hangen en kan dus heel veel doen. Een blog die naar mijn mening perfect op deze need inspeelt is Menswear Dog: http://mensweardog.tumblr.com/.

mensweardog1

Menswear Dog? “Menswear Dog is a 4 year old shiba inu living in NYC with a panache for all things style. His interests include never washing his selvage denim, lurking around Soho for someone to notice his steez, and sniffing fine a$$ bitches.” Je begrijpt het goed: het gaat hier daadwerkelijk om een echte hond. Mét stijl!

mensweardog4

Regelmatig trekt Menswear Dog de gaafste items uit de kast en gaat hiermee op de foto. Hierbij inspireert hij zijn outfits vaak op bekende figuren, herkenbare concepten of personages uit films. Menswear Dog toont mannen wat stijl is! Zij kunnen op deze “Dog’s Guide To Being a Man” terecht voor een flinke dosis inspiratie. Wie had gedacht dat de hedendaagse man ooit nog iets zou kunnen leren van een hond? Ik alvast niet.

mensweardog5

Eén ding staat vast: Menswear Dog is de coolste hond die ik ken. Hier hebben we het laatste nog niet van gehoord!

mensweardog6

 

Contributor: Fleur van Sambeeck