http://www.fashionpersberichten.nl/wp-content/uploads/2015/03/004-1050x606.jpg

De leukste Spring coats

We zagen het al even deze herfst, maar ook deze lente is een bijzondere jas een musthave voor je outfit. De jas is nu het belangrijkste van je gehele outfit. Wel handig in onze koude kikkerlandje, want als er zomaar een regenbuitje komt dan blijven we droog.

De jassen voor deze lente zijn te vinden in stoffen zoals: wool, leer en een combinatie van beide. Daarnaast zijn de jassen erg opvallend in kleur, maar ook in model. Zo zijn er veel jassen te vinden in felle kleuren. Deze kleuren worden aangevuld met opvallende prints. Vooral de combinatie met bijzondere modellen zorgen voor een opvallende jas.

De oversized jas is een erg populair model. Deze jassen komen vaak tot de kuit, maar je kan ook kiezen voor een stuk breder model. Wil je voor iets anders gaan, dan kan je ervoor kiezen voor een iets langer model met grote knopen of houtje-touwtje sluiting. De jassen zijn goed te combineren met een minimalistische outfit. Als je bijvoorbeeld helemaal gekleed gaat in het zwart, dan is een gekleurde jas een eyecatcher. Deze zomer is de trend om volledig in het wit gekleed over straat te gaan. Een witte outfit kan je ook goed combineren met een opvallende jas.

Wil je er helemaal trendy bijlopen deze lente? Ga de stad in en scoor een leuke jas!

 

Lyda Jacquard Coat

L.K.Bennett

002

Warehouse

003

Asos