http://www.fashionpersberichten.nl/wp-content/uploads/2014/07/91_E03349_1.jpg

Cut-Out Badpakken

Met de stijgende temperaturen in het vooruitzicht trekken steeds meer mensen weer richting de stranden. De eeuwige vraag blijft: wat trek ik aan op het strand? Zo zullen veel vrouwen te zien zijn in een bikini, maar wat te denken van een badpak. Badpakken zijn altijd al populair geweest. De voornaamste reden hiervoor is uiteraard dat een badpak minder bloot is dan andere strandmode, zoals een bikini. Wanneer je een bikini te uitdagend vind kun je dus kiezen voor het wat serieuzere badpak. Badpakken worden echter niet meer gezien als saai en ouderwets door de vele soorten en maten van badpakken. De populariteit is dan ook onverminderd hoog, omdat er voor elke vrouw wel een geschikt trendy badpak te vinden is.

Badpakken zijn nooit helemaal weg geweest van de markt, maar het badpak is door de jaren heen wel sterk veranderd. Vroeger bestonden badpakken nog uit losse stukken, maar eind 19e eeuw werd het badpak als één geheel geïntroduceerd. Ook hierna zijn er nog veel veranderingen aangebracht in badpakken, want de voorheen gebruikte mouwen werden omgetoverd tot bandjes, een blote rug werd heel normaal bij badpakken en het badpak bestaande uit twee delen keerde weer terug: de bikini. De stof van badpakken is ook vaak veranderd. Tegenwoordig is de stof bij badpakken veelal hetzelfde, namelijk elastisch. Dit was vroeger wel anders, want toen was het heel trendy om een badpak van wol te dragen.

Voor elk soort vrouw is er tegenwoordig een trendy badpak te vinden. Zo zijn er badpakken speciaal voor vrouwen die minder bedeeld zijn, maar ook juist trendy badpakken voor vrouwen met grote borsten en billen. Ook wanneer je onzeker bent over je buik of heupen zijn er allerlei badpakken die je gerust kunt dragen. Er bestaan veel diverse soorten corrigerende badpakken die dan perfect uitkomst bieden. Zo zijn er ook trendy badpakken die door accessoires of patronen de aandacht afleiden van het probleemgebied en dus een geschikte uitkomst bieden wanneer een vrouw onzeker is over haar eigen lichaam. De meest voorkomende en populaire soorten badkleding zijn: een badpak voor tijdens het sporten, een tankini, een burqini, een bikini, monokini’s en cut-out badpakken. Monokini’s en cut-out badpakken lijken enigszins op elkaar.

cut-out badpakken

Het laatstgenoemde badpak is een trend die steeds vaker gespot wordt in het zwembad en op het strand. Een cut-out badpak is een trendy badpak waar diverse delen van het lichaam onbedekt zijn. Er zijn eindeloos veel variaties in cut-out badpakken, maar de meest bekende variant is het badpak waarbij de twee vlakken op de zij zijn uitgesneden. Zo worden dus de borsten, heupen en een stukje van de rug en buik bedekt. Er zijn ook cut-out badpakken met een diepe decolleté, waardoor zelfs bijna de navel zichtbaar is. Een ander veel geziene trend bij cut-out badpakken is dat diverse vlakken op de buik zijn uitgesneden in het badpak. Dit geeft een leuk effect en een bijzonder aanzicht van het badpak. Cut-out badpakken zijn echter wel over het algemeen beter te dragen wanneer de vrouw enigszins slank is.