http://www.fashionpersberichten.nl/wp-content/uploads/2013/11/foto4.jpg

Back to black

Zwarte schoenen: we kunnen niet meer zonder, toch? Van ieder paar zwarte enkellaarsjes dat ik koop, vind ik dat het ècht wat toevoegt aan mijn collectie en dat ze ècht een investering zijn. Ieder paar zwarte schoenen heeft een andere uitstraling en combineert weer heel anders. Van sneakers tot metershoge hakken: vandaag deel ik mijn favorieten uit mijn collectie met jullie!

foto1

Deze Topshop pumps kocht ik voor mijn eindexamengala en zorgen nog steeds een paar keer per jaar voor pijnlijke voeten. Wat zijn ze toch móói!

foto2

Toen ik in de aula van mijn school in Parijs zat, kreeg ik ineens een mailtje van de H&M: hun H&M x Maison Martin Margiela collectie was de uitverkoop ingegaan! Zo snel als ik kon klikte ik deze mooierds via mijn telefoon naar huis. Wat zijn ze prachtig en wat zitten ze verschrikkelijk pijnlijk… Helaas heb ik ze pas 3 keer aangehad omdat ze echt niet lekker zitten, maar ze hebben wel een ere-plaatsje op mijn plank.

foto3 foto4

Deze laarsjes kreeg ik tijdens een pers-evenement cadeau van het merk Sacha. Ik heb ze zó vaak gedragen dat ze nu helaas bijna stuk zijn. Echt één van mijn favorieten!

foto5

Nóg een paar zwarte laarsjes! Deze zijn van OASAP, een aziatische online winkel. Ik heb een half jaar (!!) op deze mooierds moeten wachten maar toen het pakketje eindelijk aan kwam, werd ik gelijk verliefd.

foto6

Laarsjes van Nelly! Ik was op zoek naar confortabele laarsjes, maar deze bleken bij aankomst toch véél hoger dan verwacht. Inmiddels heb ik ze doorverkocht, maar ik vind ze op de foto nog steeds heel mooi om naar te kijken. Zucht…

foto7

Deze laarsjes zijn gelukkig wèl heerlijk om op te lopen. Ze zijn van Betty London en passen echt overal bij, zo fijn!

foto8

Uiteraard heb ik ook zwarte sneakers in mijn schoenenkast; mijn zwarte New Balance konden niet ontbreken!

 

Contributor: Marloes Kamer