http://www.fashionpersberichten.nl/wp-content/uploads/2015/03/adidasOriginals_StanSmith_Lifestyle-Shots_LowRes-BW-3.gif

Adidas Stan Smith

Deze sneakers moet je echt hebben! Namelijk de nieuwe Adidas sneakers ontworpen door Stan Smith. Stan Smith is een oud Amerikaans tennisser. Hij heeft meerdere malen grote prijzen gewonnen met zijn tennisspel. Sinds 1971 is Stan Smith benaderd om een tennisschoen samen met Adidas te ontwikkelen. Sindsdien is de Stan Smith sneaker een feit. Nog steeds is deze schoen in productie en in de handel. Echter wordt de schoen niet meer gebruikt als tennisschoen, maar als een sneaker voor dagelijks gebruik.

De sneakers zijn goed te combineren met een skinny jeans en een leuke trui in een kleurtje. Wat ook leuk is om deze sneaker onder een leren skinny broek te dragen, een zwarte trui en een openvallend lange zwarte jas. Hierdoor worden deze sneakers een echte eyecatcher en een aanvulling op de outfit. Wij weten zeker dat je er perfect bij loopt deze lente met deze schoenen. Zorg dat je ze ook kan bemachtigen.

Het model van de sneaker is sinds de lancering in 1971 nauwelijks veranderd. Voorheen was de sneaker alleen in wit te verkrijgen, maar Adidas heeft de schoen verder ontwikkeld. Nu zijn de sneakers in ontzettend veel variaties verkrijgbaar. Check onder dit bericht onze favorieten.

M19585_01_standard B26591_01_standard B34067_01_standard