http://www.fashionpersberichten.nl/wp-content/uploads/2013/11/beauty4.png

3x Beauty Inspiratie

Als beauty liefhebber kan ik me uren op websites als pinterest, weheartit en tumblr vermaken. Reposten, hearten en  pinnen, voor mij is het een tweede natuur. Raak ik ooit uitgekeken? Ik denk het niet, ik kom steeds weer leuke nieuwe platforms en nieuwe bloggers tegen. Het internet blijft een feestje. Nu denk ik (en correct me if I’m wrong) dat ik niet de enige ben die graag geniet van de mooie plaatjes op het internet. Daarom leek het me wel leuk om wat inspirerende beauty foto’s met jullie te delen.

beauty3

Zelf ben ik een enorme fan van de smokey-eye, maar dan niet de perse de normale zwarte smokey-eye, nee geef mij maar wat anders! Bijvoorbeeld zoals de foto links, die ik op weheartit vond daar hebben ze mooie koraal kleurige smokey eye gemaakt. Of zoals op de foto rechts van Snobka.pl. Het perfecte voorbeeld dat een smokey-eye er ook heel lief uit kan zien door een zachte roze kleur te combineren met een mooie diepe bruinrode kleur in de arcadeboog.

Ook de ’pin-up look’ vind ik ontzettend gaaf. Perfect voor zowel een avondje uit als voor naar een etentje. Een mooie egale huid, een prachtige strakke diepzwarte eyeliner (zoals de

beauty2

plaatjes hierboven die ik beide vond op pinterest) van en om het af te maken knalrode lippen. Dit is een look zo mooi is dat hij vrijwel iedereen goed staat.

Dan de laatste ’look’ die ik graag met jullie wil delen vandaag is de ’nude look’ of zoals hij ook wel vaak wordt genoemd: de  ’make-up-but-no-make-up look.’ Het is een vrij jeugdige, zachte en subtiele look en daarom misschien ook nog wel de moeilijkste om te creëren. De focus ligt bij deze look namelijk niet op de opvallende ogen of lippen, maar op de prachtige egale huid. (zoals op de foto links, van pinterest en de foto rechtst die ook op de website van harpersbazaar.com/ stond) Een mooie laag foundation of bb-cream, een z

achte blusher en highlighter (en misschien zelfs bronzer), een wenkbrauw potloodje en een koraal/nude kleurige lipstick. Bij deze look geldt een gouden regel: less is more!

Wat zijn jullie favoriete looks en waar halen jullie je beauty inspiratie vandaan?

Contributor: Sanne van Egmond