http://www.fashionpersberichten.nl/wp-content/uploads/2013/10/Schermafbeelding-2013-09-29-om-16.54.49.png

My beauty wishlist!

Dromen over beauty items, vaak ver boven budget, doen we waarschijnlijk allemaal wel eens. Ik ben er in ieder geval erg goed in. En zeg nu zelf, word je er niet ontzettend hebberig van als je, terwijl je jou favoriete beautyblogs bekijkt, weer eens die prachtige blush tegen komt? Dat bedoel ik! En ondanks dat mijn portemonnee het niet altijd toestaat om alle producten op mijn wishlist daadwerkelijk aan te schaffen mogen we natuurlijk altijd blijven dromen. Daarom wil ik vandaag mijn beauty wishlist met jullie delen.

Op nummer een staat de bekende Nars Orgasm. Dat is een typisch voorbeeld van een product dat ik via andere beautyblogs ben tegengekomen. Op iedere blog is het een enorme hype en hij staat ook wel bekend als de perfecte (universele) blush. In ongeveer dezelfde categorie valt de MAC Mineralize’ Skinfinish en wauw, wat is die mooi. Deze heb ik in een MAC store een keer mogen swatchen en ik was verliefd! Tot ik het prijskaartje zag, toch nog maar even sparen!

Dan de Real Technique kwasten, want die zijn ook, hoe kan het ook anders, enorm gehyped in blogland. De Real Techniques kwasten zijn gemaakt door de Pixiwoo’s, een enorm bekend make-up guru duo uit Engeland, die heel goed weten wat ze doen. Daarbij zijn de kwasten ook nog eens veganistisch en ten opzichte van andere kwasten goed betaalbaar!

Het volgende item op mijn wishlist is een prachtig lakje van Barry M. Op dit item ben ik verliefd geworden toen ik de swatches op een andere beautyblog zag! So pretty! Dan is het al weer tijd voor de een na laatste; het prachtige ‘Rich Chocolate’ palette van Bobbi Brown. Dit palette bevat eigenlijk alle kleuren die ik in mijn dagelijkse make-up routine voor een neutrale look zou gebruiken en daarbij ook nog een donkerde kleur om de look wat meer smokey te maken voor bijvoorbeeld naar een feestje.

Maar het meest gewilde item op deze lijst blijft toch wel het parfum Daisy van Marc Jacob! Hmm, iedere keer als ik in de Douglas ben dan moet ik er even aan ruiken, wat een heerlijk, vrouwelijk parfum is dat toch! Daarbij zal het schattige flacon ook prachtig staan naast de andere parfums!

Wat staat er momenteel op jou beauty wishlist?

blog: www.dutch-beauty.nl

bloglovin: http://www.bloglovin.com/blog/2672787/dutch-beauty

instagram: @sannee96

facebook page: https://www.facebook.com/pages/Dutch-beauty/218934451524331

pinterest: http://www.pinterest.com/sanne96/

twitter: https://twitter.com/bydutchbeauty (@bydutchbeauty)