http://www.fashionpersberichten.nl/wp-content/uploads/2013/10/Foto-1.-Hema-Rescue-Care-en-Colour-Lippenbalsems.jpg

Hema Rescue, Care en Colour Lippenbalsems

Ik poste laatst al een foto op Instagram van de nieuwe cosmetica afdeling bij de Hema. Er is zoveel veranderd en verbeterd, alles ziet er een stuk aantrekkelijker uit. Om de keuze wat makkelijker te maken stelde ik mijzelf één vraag: Met welk product overleef je dit najaar? Lip balsem! Ik draag altijd wel een stick, potje of tube in mijn tas. Sterker nog, ik ga niet zonder de deur uit. Hema heeft nieuwe lip verzorgingsproducten, zijn het echte budget aanraders?

De verpakking is in ieder geval lekker neutraal en past perfect bij de huisstijl van Hema. Elke soort verzorging heeft zo zijn eigen kleur: blauw staat voor Care (verzorging), roze staat voor Colour (kleur) en mint groen voor Rescue (redder in nood). De Lip Care variant is een dagelijkse verzorging voor droge lippen. Als je lippen wel wat kleur kunnen gebruiken dan is de Lip Care Pink & Shine met SPF 10 perfect voor jouw. Mocht je in de winter last hebben van hele droge, ruwe en gescheurde lippen dan is de Rescue hiervoor geknipt.

Foto 2. Hema Lip Care

Hema Lip Care 

Deze lippenbalsem kun je dagelijks gebruiken en helpt de lippen te beschermen tegen uitdroging. Het houd ze lekker zacht en soepel. ‘De speciale en zacht uitsmeerbare formule met shea butter en amandelolie hydrateert en ondersteunt het natuurlijke herstel van de lippen.’, aldus Hema. De substantie is lekker zacht en glijd gemakkelijk over de lippen. De geur is neutraal en subtiel, je kunt deze stick de hele dag door gebruiken. Het maakt mijn lippen zacht en houd ze in top conditie. Ik heb niet het gevoel dat dit product mijn lippen verder uitdroogt zoals Labello dat doet, het gaat droge lippen echt tegen.

Foto 3. Hema Lip Care Pink & Shine

Hema Lip Care Pink & Shine met SPF 10
Als je naast verzorging op opzoek bent naar een beetje glans en kleur dan is deze wat meer voor jouw. De substantie smeer fijntjes over de lippen en maakt ze zacht. Het geeft mijn lippen een subtiele glans, het versterkt lichtelijk de kleur van je eigen lippen. De toegevoegde shea butter en avocado olie verzorgen de lippen. Ook bevat dit product SPF 10, deze beschermd ze tegen de schadelijke gevolgen van het zonlicht. Deze stick is iets droger dan de bovenstaande variant, waardoor ik deze iets minder fijn vind.

Foto 4. Hema Lip Rescue

Hema Lip Rescue
Zijn je lippen al gescheurd en voelen ze vreselijk ruw aan? Dan is deze tube van de Hema je redder in nood. Het helpt gesprongen, droge en beschadigde lippen te herstellen. Dit product is wel in tube als stick vorm verkrijgbaar. Het is maar net wat jij persoonlijk het prettigst vind. De substantie is iets dikker en draagt een mint geurtje met zich mee. Het maakt de lippen goed vet en geeft lichtelijk glans af. Het hydrateert mijn lippen en zorgt dat ze soepel en zacht worden. Het versnelt het herstellingsproces, deze lippenbalsem vind ik ook erg fijn.

Weer leuke budget aanraders ontdekt dacht ik zo! Vooral de Hema Lip Care en Rescue vind ik erg fijn, deze glijden zo gemakkelijk over de lippen. Wel moet je van bijwerken houden, na ongeveer een half uurtje is het tijd voor een nieuwe laag. De Hema Lip Care kost €1,00, de Hema Lip Care Pink & Shine met SPF 10 kost €1,60 en de Hema Lip Rescue kost €2,00. Deze zijn natuurlijk verkrijgbaar bij de Hema. Mocht je ze spotten, neem er dan zeker eentje mee!

Met welk product overleef je dit najaar?

Contributor: Nyria Kuijer