http://www.fashionpersberichten.nl/wp-content/uploads/2013/11/IMG_6431.jpg

Beauty – ultieme favorieten!

Hoewel ik geen beautyblogger ben, ben ik wel een meisjesachtig-meisje dat uren door kan brengen met haar makeup- en haarspulletjes. Ik ben niet zo’n fan van zware looks als smokey eyes, maar ben meer van de naturelle looks die nèt even anders zijn. Onverwachte nagellak, een mooi aangebrachte eyeliner of een subtiele kleur op de lippen.

IMG_6463

Qua nagellak ben ik al een tijdje weg van de gouden glitter topcoat van H&M. Het staat zo mooi met een heftig zwarte lak eronder, of juist een naturel lakje voor een verfijndere look.

Vroeger deed ik weinig met mijn haar, maar nu het eindelijk weer iets langer begint te worden, ga ik steeds meer experimenteren. Ik ben heel trots op het feit dat ik krullen kan maken met de stijltang (ja, echt!) en ik kan niet meer zonder verzorgende olie of haarclips. Het resultaat? Minder pluis en geen droge puntjes meer? Eindelijk!

IMG_6468

Ik kan al die dure producten ècht niet betalen, dus combineer ik goedkope producten met een paar duurdere. Mijn blush van MAC is favoriet. Zo mooi en subtiel! Ik vind de naam “blush baby” ook zo leuk, die kon ik echt niet laten liggen. Nooit spijt van gehad!

Wat zijn jouw beauty favourites?

Contributor: Marloes Kamer